Pacijent: Suzana

Pacijent: Suzana

Kompleksna funkcijsko – estetska rehabilitacija

Uz pomoć DSD-a – Digital Smile Designa dobili smo točne mjere za:

Znate kad nešto želite u životu i stalno to odgađate i onda vidite predivne fotke zadovoljnih pacijenata i pomislite i ja bih tako lijep osmijeh. Eto tako je krenula moja priča sa Dentorium zubnom ordinacijom. Nekako sam odmah krenula sa pravim osjećajem i nakon prvog pregleda kada mi je dr. Daniel prezentirao Digital Smile Design znala sam da sam došla na pravo mjesto i u prave ruke. Sve je onako kako mi je obećao da će biti, lijepi zubi, široki osmijeh i nekako nova ja.

Super tim, Dr.Tijana i Mia i Ana, svi su se jako trudili da budem zadovoljna. Puno smijeha i ohrabrivanja, pa na trenutak koji je dovoljan zaboravite gdje ste. Na ulazu vas uvijek dočeka nasmijana i profi. Martina, možete joj postaviti bezbroj pitanja…hvala ti mila.
– Suzana

Suzana prije poslije

Plan terapije u kronološkom slijedu:

  • Ekstrakcija frakturiranog zuba i imedijatno opterećenje implantata privremenom krunom
  • Izbjeljivanje svih zubi
  • Potpuno keramičke kruna na implantatu sa individualnim cirkonskom nadogradnjom
  • Potpuno keramičke krune

Kod gubitka zubi u estetskoj zoni (fronta) najveći izazov je očuvanje mekih tkiva tj. okolnog zubnog mesa. Upravo iz razloga limitiranog resursa tkiva, precizan i predvidiv plan je od iznimne važnosti. Također, kod Suzane je bilo iznimno važno uspostaviti ispravnu funkciju, čime smo kao posljedicu dobili i estetiku osmijeha.

Suzanin novi osmijeh!

Dr. Daniel koji jako voli svoj posao, posveti se pacijentu do maximuma i ima savršeno oko za svaki detalj koji vas dovede do savršenog osmijeha. Da razbije strah kojeg naravno prepozna ubaci i zanimljive priče. Ugodan ambijent i uvijek dobra muzika!!!

I na kraju “moja” Michaela, ona je ZEN ordinacije, hvala ti sta si me poticala, hrabrila, vjerovala i puno grlila!!! HVALA VAM PUNOOO SVIMA, DIVNI STE!!!
– Suzana

Slučaj izveli: Daniel Zgombić dr. dent. med. i dr. dent. med. Tijana Brajković
Dentalni lab: DentalInPuls (Mauro Ahmić, Sandi Trkulja)