Kontakt

Kontaktirajte nas s povjerenjem. Dogovorite prvi pregled, kontrolu ili termin koristeći donju formu. Kontaktirati nas možete i direktno putem telefona na +385 51 315 175, +385 51 315 177 ili e-pošte na info@dentorium.hr

Što nakon poslanog upita?

Po primitku vašeg upita, u najkraćem mogućem roku kontaktirati će vas naša recepcija s kojom ćete dogovoriti točan datum i sat dolaska.

Besplatne polusatne konzultacije

Imate hitan problem i želite se konzultirati s nama, nazovite nas ili pošaljite upit i posvetit ćemo vam 30 minuta gdje ćemo nastojati dati vam što detaljnije odgovore na najvažnija pitanja koja imate kao i ponuditi vam potencijalna rješenja za vaše stomatološke probleme potpuno besplatno.

Prvi D pregled u Dentoriumu

Naš prvi pregled je nešto po čemu smo poznati i što većina naših pacijenata doživi kao potpuno drugačije iskustvo od bilo čega što su do tada iskusili. Prvi pregled u Dentoriumu je temelj i najbitniji korak našeg druženja, a predstavlja iznimno temeljito i precizno skeniranje vašeg stanja koja se zatim transformira u detaljan plan rada po kojem se dalje djeluje. Sastoji se od dva dolaska/posjeta, svaki u trajanju od sat vremena. Uobičajeno je dan za danom, ili po dogovoru.

Čuvamo vašu privatnost

Vaša privatnost nam je iznimno važna. Podatke pažljivo čuvamo i nikada ne djelimo s trećom stranom. Više o tome možete pročitati i u našim Pravilima privatnosti.

Posjetite nas i osjetite nas!

Nalazite se u Rijeci i potrebne su vam dentalne usluge, slobodno nam se obratite. Zatražite svoj termin i pronađi nas na adresi Andrije Medulića 8 u samom centru grada, neposrednoj blizini katedrale sv. Vida.

Transformirajte osmijeh uz Dentorium boutique studio!

Iskustva naših pacijenata

Iskustva naših pacijenata