KONTAKT

Kontaktirajte nas s povjerenjem. Dogovorite prvi pregled, kontrolu ili termin koristeći donju formu. Kontaktirati nas možete i direktno putem telefona na +385 51 315 175, +385 51 315 177 ili e-pošte na info@dentorium.hr

Što nakon poslanog upita?

Po primitku vašeg upita, u najkraćem mogućem roku kontaktirati će vas naša recepcija s kojom ćete dogovoriti točan datum i sat dolaska.

Prvi pregled u Dentoriumu

Naš prvi pregled je nešto po čemu smo poznati i što većina naših pacijenata doživi kao potpuno drugačije iskustvo od bilo čega što su do tada iskusili. Prvi pregled u Dentoriumu je temelj i najbitniji korak našeg druženja, a predstavlja iznimno temeljito i precizno skeniranje vašeg stanja koja se zatim transformira u detaljan plan rada po kojem se dalje djeluje. Sastoji se od dva dolaska/posjeta, svaki u trajanju od sat vremena. Uobičajeno je dan za danom, ili po dogovoru.

Čuvamo vašu privatnost

Vaša privatnost nam je iznimno važna. Podatke pažljivo čuvamo i nikada ne djelimo s trećom stranom. Više o tome možete pročitati i u našim Pravilima privatnosti.

Nakon prvog pregleda kada mi je dr. Daniel prezentirao Digital Smile Design, znala sam da sam došla na pravo mjesto i u prave ruke. Sve je onako kako mi je obećao da će biti; lijepi zubi, široki osmijeh i nekako nova ja. - Suzana V.
TOP