PRVI D PREGLED

JEDAN pregled, DVA dolaska
FOTO & VIDEO protokol
Detaljna ANALIZA i OPCIJE

Cijenimo vaše vrijeme i povjerenje koje nam pružate kad s nama odlučite napraviti prvi stomatološki pregled. Zbog toga prvi pregled zuba kod nas nije samo formalnost, već najvažniji korak našeg druženja, nakon kojeg ćete biti u potpunosti informirani o svom stanju.

Jedinstveni prvi stomatološki
D PREGLED

Iskusite stomatologiju kao nikad prije uz Dentoriumov jedinstveni pristup i prvi stomatološki pregled.

Iskusite stomatologiju kao nikad prije uz Dentoriumov jedinstveni pristup i prvi stomatološki pregled.

Jedinstveni prvi stomatološki
D PREGLED

1.

Dolazak

FOTO & VIDEO PROTOKOL

U prvom dolasku od vas uzimamo informacije koje će nam pomoći dobiti detaljnu sliku i planirati rehabilitaciju na najučinkovitiji i najtransparentniji način. Uz ugodan, ali informativan razgovor, napravit ćemo funkcijski i zdravstveni pregled, odraditi foto – video protokol koji uključuje snimanje lica iz više kutova (fotografije i video), a napravit ćemo rentgenske i CT snimke. U vremenu između prvog i drugog pregleda naš će tim analizirati prikupljene informacije.

2.

Dolazak

DETALJNA ANALIZA I OPCIJE TERAPIJA

U drugom pregledu ćemo, sjedeći zajedno s vama ispred ekrana sa snimkama, detaljno iznijeti sve informacije, analizirati trenutno zdravlje, funkciju i estetiku zuba, te objasniti opcije terapije. U suradnji s vama odredit ćemo plan terapije te jasno definirati korake rada, vremensko trajanje terapije i financije. Na taj način osigurali smo da vi sami, kao pacijent, budete izravno uključeni odlučivanje o terapiji.
Vjerujemo da njegujemo opuštajući i kućni ambijent naše ordinacije gdje se maksimalno trudimo ublažiti bilo kakav osjećaj tjeskobe ili straha koju nerijetko novi pacijenti osjećaju. Vjerujte nam, na sljedećim dolascima u naš Dentorium dentalni studio to više neće biti slučaj.

Iskustva naših pacijenata

Iskustva naših pacijenata

Besplatne polusatne konzultacije

besplatne konzultacije dr daniel zgombic
besplatne konzultacije dr tijana

s Dr. Danielom ili Dr. Tijanom

Nemate vremena za naš D pregled od dva dolaska, a imate hitan problem i želite se konzultirati s nama, nazovite nas ili pošaljite upit i posvetit ćemo vam 30 minuta gdje ćemo nastojati dati vam što detaljnije odgovore na najvažnija pitanja koja imate kao i ponuditi vam potencijalna rješenja za vaše stomatološke probleme potpuno besplatno.

Posjetite nas i osjetite nas!

Upoznajte svoju koordinatoricu Vanessu

Vaše iskustvo u Dentoriumu željeli smo učiniti ugodnim, a proces transparentnim u svakom koraku. Stoga, čim uđete u naš stomatološki studio, dobivate svoju koordinatoricu. Vanessa je najbolja poveznica između vas i ostatka tima. 

Savjetuje vas, osigurava da u potpunosti razumijete svaku fazu rada i pomaže vam donijeti odluku o terapiji, imajući u vidu vaše vremenske i financijske mogućnosti. Naša Vanessa prva će vam pomoći da prevladate bilo kakav strah ili tjeskobu od zubara svojim prijateljskim pristupom, opuštenošću i razumijevanjem. 

I nakon toliko godina u Dentoriumu i dalje je fasciniraju transformacije osmijeha i života koje se događaju zahvaljujući idealnoj simbiozi iskustva i tehnologije Dentorium priče! Svaki pacijent ostavi svoj jedinstveni trag, a već sutra to možete biti vi.

Malo više od tradicionalne stomatologije

U Dentoriumu smatramo da je naša profesionalna i ljudska dužnost učiniti da se u ordinaciji osjećate sigurnima i vođenima. Iskrenost, transparentnost te direktna, otvorena i zdrava komunikacija, podloga su na kojoj gradimo odnos s našim pacijentima, pružajući uvijek puno prostora za pitanja i razgovor, kako biste dobro razumjeli odluke koje donosite.

Zahvaljujući implementaciji vrhunskih digitalnih tehnologija, neprestanom educiranju, inzistiranju na najvišem standardu komunikacije te korištenju inovativnih, visoko kvalitetnih materijala, stojimo rame uz rame svjetskim autoritetima na području estetske stomatologije.