PRVI PREGLED

Cijenimo vaše vrijeme i povjerenje koje nam pružate kad s nama odlučite napraviti prvi stomatološki pregled.

Zbog toga prvi pregled zuba kod nas nije samo formalnost, već najvažniji korak našeg druženja, nakon kojeg ćete biti u potpunosti informirani o svom stanju.

Jedinstveni prvi pregled u Dentoriumu sastoji se, ustvari, od dva dolaska u trajanju po sat vremena, a njihov rezultat je detaljan plan rada i terapije.

Prvi pregled u Dentoriumu

U prvom dolasku od vas uzimamo informacije koje će nam pomoći dobiti detaljnu sliku i planirati rehabilitaciju na najučinkovitiji i najtransparentniji način.

Uz ugodan, ali informativan razgovor, napravit ćemo funkcijski i zdravstveni pregled, odraditi foto - video protokol koji uključuje snimanje lica iz više kutova (fotografije i video), a napravit ćemo rentgenske i CT snimke.

U vremenu između prvog i drugog pregleda naš će tim analizirati prikupljene informacije.

U drugom pregledu ćemo, sjedeći zajedno s vama ispred ekrana sa snimkama, detaljno iznijeti sve informacije, analizirati trenutno zdravlje, funkciju i estetiku zuba, te objasniti opcije terapije.

U suradnji s vama odredit ćemo plan terapije te jasno definirati korake rada, vremensko trajanje terapije i financije. Na taj način osigurali smo da vi sami, kao pacijent, budete izravno uključeni odlučivanje o terapiji.

Prvi pregled u Dentoriumu
Vanessa Pibernik - koordinatorica

Upoznajte svoju koordinatoricu

Osim toga, Vaše iskustvo u Dentoriumu željeli smo učiniti ugodnim, a proces transparentnim u svakom koraku.

Stoga, čim uđete u naš stomatološki studio, dobivate svoju koordinatoricu. Vanessa je poveznica između vas i ostatka tima. Savjetuje vas, osigurava da u potpunosti razumijete svaku fazu rada i pomaže vam donijeti informiranu odluku o terapiji, imajući u vidu vaše vremenske i financijske mogućnosti.

Naručite se na Dentoriumov jedinstveni prvi pregled

TOP