Pacijent: Mia

Pacijent: Mia

Estetska rehabilitacija

Slučaj planiran po Digital Smile Designu – DSD-u.

Video dolje prikazuje probu dizajna osmijeha prije početka terapije.

Što reći? Najbolji od najboljih. Ono što Dentorium razlikuje od ostalih je kombinacija stručnosti, znanja, preciznosti, srdačnosti, razumijevanja, pristupačnosti i predanosti. Već od prvog susreta sam znala da su drugačiji. Pristup dr. Žgombića i tima je nadmašio sva moja očekivanja.

– Mia
Mia prije poslije

Faze rada:

  • Estetske rekonstrukcije (konzervativa)
  • Izbjeljivanje
  • Implantati
  • Keramičke ljuskice i krune

Prednost estetskih rehabilitacija su minimalno invazivan pristup, kratko trajanje terapije uz izniman estetski rezultat.

Slučaj izveli: Daniel Zgombić dr. dent. med. i dr. dent. med. Tijana Brajković
Dentalni lab: DentalInPuls (Mauro Ahmić, Sandi Trkulja)

Najdražem timu Dentorium!
Prekrasan osmijeh je nešto najljepše što netko posjeduje, kao što kažu oči su ogledalo duše tako u ovom slučaju vrijedi, osmijeh je ogledalo sreće.

Što reći? Najbolji od najboljih. Ono što Dentorium razlikuje od ostalih je kombinacija stručnosti, znanja, preciznosti, srdačnosti, razumijevanja, pristupačnosti i predanosti. Već od prvog susreta sam znala da su drugačiji.

Pristup dr. Žgombića i tima je nadmašio sva moja očekivanja. Već samim dolaskom u ordinaciju osjećate nekakvu toplinu, svi su uvijek nasmijani, veseli, prekrasni. Stručnost pri postavljanju dijagnoze, i način na koji se tim odnosi prema vama, pacijentu, je prije svega ljudski i iskren. Vi niste samo broj. Bez obzira iz kojeg razloga posjećujete ordinaciju Dentorium; estetskih, zdravstvenih…

Kao u svemu pogotovo kada se radi o našem zdravlju svi imamo jako puno pitanja, na koje je dr. Žgombić kao i ostatak tima uvijek spreman odgovoriti. Štoviše Dr. Žgombić će opisati cijeli proces kroz koji prolazite kako bi odagnali sve sumnje, strahove koje imate na jedan veoma jednostavan način koji i mi laici razumijemo. Zaista ni jedno pitanje ne ostaje neodgovoreno.

Pronaći najbolje moguće rješenje koje odgovara vašem slučaju. Vizija koju je u mom slučaju imao dr. Žgombić mislim da je čak bila mnogo bolja od moje osobne.

Predanost, preciznost i strast koju dr. Žgombić i dr. Brajković-Cindrić ulažu u vaš osmijeh je nemjerljiva. Jedna od velikih vrlina ovog tima je što su zaista uvijek tu za vas. Fleksibilnost i prilagođavanje vašem rasporedu još jedna od vrlina koje ovaj tim posjeduje.

Imati toliko povjerenje u nekoga kao ja u vas je zaista rijetkost. Od srca Vam želim puno uspjeha i zadovoljnih pacijenta. Ostanite uvijek tako zarazno pozitivni, strastveni i predani.

– Mia
Mia poslije5