Marie-potpuna funkcijsko-estetska rehabilitacija
PACIJENT: MARIE

Potpuna funkcijsko - estetska rehabilitacija

Imala sam dobru sreću saznati o radu dr. Daniela Žgombića i njegovom timu u Dentorium klinici u Rijeci.

- Marie

Problemi s kojima nam je pacijentica došla bili su:

  • funkcijska nestabilnost obje čeljusti i zagriza
  • nezadovoljavajući i nepotpun prijašnji protetski rad
  • nemogućnost normalnog zagriza popraćen općom neugodom u području lica, zuba, mišića i zgloba
  • estetski problem nedostatka harmonije zuba i lica

Rješenje problematike temeljilo se kompletnoj dijagnostici trenutnog stanja i planiranjem finalnog rješenja te je uključivalo:

Poštujući pravila i odnose biologije – funkcije – estetike pacijentici je vraćena prirodna harmonija i estetika osmijeha.

Slučaj izveli: Daniel Zgombić dr. dent. med. i dr. dent. med. Tijana Brajković

Dentalni lab: DentalInPuls (Mauro Ahmić, Sandi Trkulja)

Ne samo da sam otkrila stručnjaka u svom polju, koji je riješio dentalni problem od kojeg sam opsesivno patila duže vrijeme, nego i autentičnog majstora koji kombinira tehničku vještinu sa prirodnim osjećajem razotkrivanja ljepote u svakoj osobi koja postane njegov pacijent kroz umjetničku fotografiju.

Ipak, ovo bi bila nepotpuna procjena ako ne bih dodala podršku svakog krasnog člana njegovog tima u stvaranju osjećaja dobrobiti za pacijente u ovoj nesvakidašnjoj dentalnoj klinici gdje se može iskusiti uspješan timski rad u akciji.

Osjećala sam se dobrodošla na svaki mogući način. Prije dolaska bile su mi dane sve potrebne informacije o predloženim terapijama, dok je opuštena atmosfera u čekaoni odagnala svu moju anksioznost koju sam mogla imati prije dentalnog tretmana. Ovo je vrhuska dentalna klinika koju mogu sam toplo preporučiti!

- Marie

TOP