Dentorium tim

O NAMA

Vjerodostojna ekspertiza i autoritet znanja

Dentorium studio rezultat je 30 godina kontinuiranog napretka kroz dvije generacije stomatologa. Naša priča o izvrsnosti započela je vizijom i željom dr. Daniela Žgombića da u Rijeku dovede svjetski standard stomatologije. Inspiriran svjetskim vizionarima dentalne medicine od kojih je imao priliku učiti, dr. Žgombić odlučio je odmaknuti se od tradicionalne stomatologije te postaviti nove standarde, po kojima i danas radimo u Dentoriumu.

Naše vrijednosti

U Dentoriumu smatramo da je naša profesionalna i ljudska dužnost učiniti da se u ordinaciji osjećate sigurnima i vođenima. Iskrenost, transparentnost te direktna, otvorena i zdrava komunikacija, podloga su na kojoj gradimo odnos s našim pacijentima, pružajući uvijek puno prostora za pitanja i razgovor, kako biste dobro razumjeli odluke koje donosite.

Zahvaljujući implementaciji vrhunskih digitalnih tehnologija, neprestanom educiranju, inzistiranju na najvišem standardu komunikacije te korištenju inovativnih, visoko kvalitetnih materijala, stojimo rame uz rame svjetskim autoritetima na području estetske stomatologije.

Posebno smo ponosni na činjenicu da smo među rijetkima, ako ne i jedini dentalni studio u Hrvatskoj, koji po najvišim svjetskim standardima izvodi i najizazovnije radove, kao što su full-mouth rehabilitacije i komplicirane estetske terapije.

Upoznajte naš stručni tim
Dr. Daniel Žgombić

Dr. Daniel Žgombić

Nenadmašan osjećaj za estetiku osmijeha i sposobnost rješavanja i najkompleksnijih problema prepoznali su mnogi naši pacijenti, a dr. Daniel Žgombić danas je među vodećim stomatolozima u Europi kad je riječ o rješavanju kompleksnih stomatoloških slučajeva.

Dr. Tijana Brajković Cindrić

U Dentorium je stigla 2008. godine, a zahvaljujući istovremenoj osobnoj i profesionalnoj evoluciji, dr. Tijana danas je desna ruka dr. Danielu. Kontinuirano se obrazuje u Hrvatskoj i inozemstvu, a u Dentoriumu vodi endodontska i parodontološka liječenja te ortodontski dio terapija.

Dr. Tijana Brajković Cindrić
Upoznajte ostatak tima
Vanessa Pibernik

Vanessa Glavina, koordinatorica

Jeste li znali da, čim uđete u Dentorium, dobivate svoju koordinatoricu? Vanessa je poveznica između vas i ostatka Dentorium tima, savjetuje vas i brine o vašem iskustvu. Već pri prvom dolasku, Vanessa će osigurati da u potpunosti razumijete svaku fazu rada i pomoći vam da donesete informiranu odluku o terapiji, imajući u vidu vaše vremenske i financijske mogućnosti. Sve to uz beskonačno strpljenje, ljubaznost i veliki osmijeh.

Barbara Jukić

Barbara Jukić, dentalna asistentica

Barbarina brzina i učinkovitost, izričita odgovornost i samostalnost uvelike olakšavaju te pospješuju rad ordinacije gdje su, vrlo često, veliko znanje i mala odmjerena gesta presudni za odluku i stav pacijenta. Barbara u tim donosi ogromno iskustvo rada u medicinskoj struci, potpunu predanost pacijentu i poslu te otvorenost prema novitetima u stomatologiji.

Mia Miškulin - Miočić, dentalna asistentica

Mia je naša dentalna asistentica koja se timu pridružila 2014 god. Nakon završene srednje medicinske škole, smjera fizioterapeut, Mia nastavlja školovanje na Stručnom studiju fizioterapije gdje dobiva zvanje prvostupnika. Kroz rad u Dentoriumu, na naše veliko oduševljenje, zavoljela je novu profesiju, i dodatno završila školu za dentalnog asistenta u Zagrebu. Iznimno je temeljit, fokusiran i pouzdan član tima, svakom doktoru i pacijentu čini rad lakšim i ugodnijim. 2017 god. Mia je upisala školovanje na Medicinskom fakultetu u Rijeci, smjera dentalni higijeničar.

Šta reći nego sve naj naj bolje i iskreno se nadati da će Stomatološke ordinacije Dentorium postojati dugo, dugo! Kada sam prvi puta došla na konzultacije vezano na Digital Smile Design, "drugo mišljenje" postalo je nevažno…

-Sanja

Naručite se na Dentoriumov jedinstveni prvi pregled

TOP