Vanessa Pibernik

Vanessa Pibernik, recepcija

Vanessa se pridružila Dentoriumu 2017 godine, na poziciji recepcije, i to je za nas odmah bio organski blend.
Osim bogatog iskustva rada s ljudima, njezina sistematičnost, komunikativnost i predanost vrlo su vrijedan doprinos našem timu.

“Kažu: svaka promjena je dobra, pa čak i ona loša! Ali kada je promjena, i to dobra, onda je to dobitna kombinacija. Tako je bilo i kod mene. Osjećala sam da je vrijeme za promjenu, i odlučnost da ju napravim bila je jasnija i glasnija od straha nepoznatog. Kao i sve pa tako se i ovo moje „desilo“, vidjela sam objavu i rekla: to-je-to! … i tako je sve krenulo.

Nisam nimalo sumnjala hoću li se uklopiti jer sam prateći ih na Dentorium FB stranici vidjela da se radi o opuštenoj i pozitivnoj ekipi a takvom i sebe smatram. Lijepo je raditi ono što znaš i voliš, kao što je u ovom mom slučaju rad sa ljudima. U svakom vidim novi izazov i mogućnost naučiti ili čuti nešto novo.

Upravo u tome prepoznajem snagu Dentoriuma, ljudskost i profesionalnost se isprepliću, i kao da zajedno nekim prirodnim procesom rastemo.

S radnog aspekta, iako sam imala prethodnog radnog iskustva u stomatologiji, ulaskom u Dentorium uvidjela sam kako se ovdje radi o jednoj poprilično različitoj stomatologiji.

Susrela sam neupitnu profesionalnost i ozbiljnost pristupa radu, jasno definirane protokole i fokus na prirodnosti i ljepoti osmijeha koji čovjeku nudi bolju kvalitetu života.

Jako je cool svjedočiti svjetskoj kvaliteti stomatologije, i onome što vraća čovjeku.

Uigranost tima doprinosi atmosferi i iskustvu koju pacijenti doživljavaju opuštajućom. Dopao mi se način na koji pristupaju ljudima, bilo pacijentima ili međusobnim odnosima, ostavljajući i u tom segmentu dojam tima, gdje zajedno ulaze u vrtlog stvaranja novog osmijeha.

Otkad sam prvi puta došla u Dentorium poželjela sam raditi sa takvim timom i na takvom mjestu, naslov moje molbe za posao bio je: Želim biti dio Dentorium tima!

…zato: Pazi što zaželiš, moglo bi se ostvariti! :) “

inspirirani ljepotom prirode