Tijana B. Cindrić

Tijana Brajković Cindrić, dr. med. dent.

Naša zajednička priča počinje još od samih početaka ordinacije. Dr. Tijana je došla kao naučnica 2008 god. i vrlo brzo se prepoznala u načinu rada i pristupu.

Zajedničkom osobnom i profesionalnom evolucijom, danas dr. Tijana stoji rame uz rame dr. Danielu, te vodi konzervativnu stomatologiju Dentoriuma, i endodontska liječenja.

Pacijenti nam kažu da je dr. Tijana iznimno ugodne, nježne i mirne ruke, potpuno posvećene pacijentu, koja izvodi neizvedivo i to s osmijehom na licu. A mi mislimo da imamo najbolju doktoricu na svijetu, iskrenog i pouzdanog člana tima, i svaki dan smo sretni što je baš s nama.

Dr. Tijana je rođena je 1984. U Rijeci. Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Rijeci. Dodatno se kontinuirano educira.

Što dr. Tijana kaže o svom iskustvu s nama:
“Moj prvi korak u svijet stomatologije nije mogao proći na bolji način."

Ludim prstom sudbine doći u prave ruke, u pravo vrijeme, i krenuti s ovom perspektivom, s ovakvim načinom rada i standardima više nema natrag, nema prosječnog i "ok". Ima samo bolje, izazovnije, kreativnije.

Imati tim koji te podupire i motivira ama baš svakog dana, razumije svaki pogled bez puno riječi i stomatologija kojoj nema kraja rastu i koja doslovno mijenja ljudske živote, na bolje naravno. :)

Raditi bez cenzure, bez kompromisa sa potpunom predanošću jer znam i osjećam da vrijedi. Sretna sam.
Što više poželjeti?!“

inspirirani ljepotom prirode