Drugi o nama

Šta reći nego sve naj naj bolje i iskreno se nadati da će Stomatološke ordinacije Dentorium postojati dugo, dugo! Kada sam prvi puta došla na konzultacije vezano na Digital Smile Design, "drugo mišljenje" postalo je nevažno. Dr. Daniel i njegov tim vratili su zavidan osmijeh mome licu, a samim time i mome srcu. Vrlo rijedak jednostavan, a izuzetno profesionalan, iznimno pošten i vrlo otvoren pristup, sa zajedničkim traženjem najboljih riješenja, prvenstveno briga o zdravlju i naravno, ljepoti uz prvoklasni psihološki pristup. Hvala Dentoriumu na najljepšem osmijehu koji ne silazi sa mojeg lica!

-Lorena

Prošla sam bezbroj stomatoloških ordinacija, što u Rijeci i Zagrebu, i sve dok nisam ušetala u Dentorium nisam bila zadovoljna. Apsolutna posvećenost pacijentu, profesionalnost, ljubaznost i ugodna atmosfera nezamjenjiva je. Isto tako predivan prostor u kojem se osjećate ugodno i opušteno. Ne bih mijenjala Dentorium za ništa na svijetu! Hvala svim zaposlenicima Dentoriuma, ne samo od mene nego i moje mame koja napokon ima predivan osmijeh!

-Sara

Pažnja, nježnost i stručnost - tri su riječi kojima bih opisala Dentorium tim s Danielom na čelu. Zajedno se brinemo da je moj osmijeh lijep, zdrav i prirodan već godinama, na čemu sam im vrlo zahvalna. Kao veliku prednost istaknula bih pažnju i nježnost u radu - detalj koji je, za osobe s niskom tolerancijom na bol, često ključan prilikom posjeta stomatologa. Keep up the good work!

-Sanja

Sve pohvale dr. Žgombiću i njegovom timu koji svojim znanjem i trudom mogu riješiti i neriješivo. Sama ordinacija je stvarno vrhunski uređena i čim uđeš osjeća se sigurnost i opuštenost. Svaki put sam izašao zadovoljan urađenim. Po meni broj jedan ordinacija u Rijeci pa i šire.

-Ante

Pri prvom dolasku strah koji je godinama kumovao stanju mojih zubiju zamijenjen je povjerenjem. Da mi je itko prije rekao da ću ići kod zubara sa smiješkom, rekla bi mu da je lud!!! Hvala na svemu, profesionalnosti, pozitivnoj energiji koju osjetiš čim uđeš a najviše ljubaznom osoblju. Moje preporuke svima koji se odluče, odabrali ste sigurno najbolje!!!

-Aleksandra
inspirirani ljepotom prirode