Barbara Jukić

Barbara Jukić, dentalna asistentica

Barbara nam se pridružila 2017 godine. Ono što nas se jaaako dojmilo je njezin stav koji nije dozvoljavao da ju preskočimo u odabiru nove dentalne asistentice. Rekli bi da je Barbara zahtjevala postati dijelom našeg tima. I tako je i bilo. Donosi nam ogromno iskustvo rada medicinske sestre, i potpunu predanost pacijentu I poslu, i otvorenost svim novim znanjima s kojima se susreće u stomatologiji.

A ovo je Barbarina perspektiva njenog iskustva s nama:

“Veći dio radnog života provela sam kao medicinska sestra, voleći svoj posao. Usporedno sam se educirala i završila Visoku učiteljsku školu u Rijeci, Predškolski odgoj. Zatim sam završila školu za dentalnu asistenticu.

Željela sam si otvoriti mogućnosti, i stalno me nešto tjeralo dalje i davalo mi snagu da unatoč familiji i radu, ustrajem u novim poljima.

Sa Dentoriumom sa se susrela kroz njihov oglas za dentalnu asistenticu. Pogledala njihovu web stranicu, i odmah sam bila privučena. Odlučila sam se za promjenu, za Dentorium. Nakon 15 godina rada u bolnici, tranzicija nije bila laka.

Novi tim u koji sam došla i mjesto rada donijeli su mi, i još uvijek donose kako profesionalan tako i neki osjećaj unutarnjeg rasta.

Ta promjena je za mene iznenađenje, osvježenje i odušavljenje. Ona je iskrena, budi nešto iznutra, čini me laganom i sretnom i donosi osmijeh na lice.
Onaj osmijeh... “

inspirirani ljepotom prirode