USLUGE

Zdravlje

Za istinski lijep osmijeh, bez obzira koji stomatološki zahvat je u pitanju, potrebno je krenuti od stepenice zdravlja i razumjeti njegovu primarnu važnost.

Zdravstveni plan je baza s koje se kreće u terapiju i radi toga u ovoj fazi ne smije biti kompromisa. Tek kada smo osigurali da je sve u ustima zdravo, bilo estetskom rekonstrukcijom (plombiranjem) ili endodoncijom, na red dolazi planirano kirurško, funkcijsko ili estetsko rješenje.

Kirurgija

Dentalna kirurgija je grana dentalne medicine koja uključuje kirurške zahvate i dijagnoze i liječenja bolesti usne šupljine.

Dentalna kirurgija usko je povezana s implantologijom i parodontologijom, a uključuje postupke kao što su ugradnja dentalnih implantata, parodontalna kirurgija (perioplastika), gingivoplastika, uklanjanje umnjaka, sinus lift, uklanjanje cista te kompleksna vađenja zuba.

Protetika / Estetika

Estetika je, vrlo često, samo izravan rezultat dobro odrađene funkcijske faze. Naime, idealna funkcijska pozicija zuba, koja uključuje mimiku, fonetiku i mastikaciju (žvakanje), zapravo je i idealna estetska pozicija.

Ipak, u skladu s potrebama i vašim željama, te uzevši u obzir vaše lice, osobnost i godine, vaš osmijeh možemo dizajnom, digitalnim planiranjem, te korištenjem najboljih materijala dostupnih u svijetu učiniti savršenim. Na raspolaganju su nam keramičke ljuske, keramičke krune, ortodoncija, izbjeljivanje zuba i druge metode, a ukupan rezultat je prirodnost osmijeha te harmonija cijeline - biologije, funkcije i estetike.

TOP